Tag Archives: DËLLËNJË – NJË DITË NË FSHATIN E PESHKATARËVE

DËLLËNJË – NJË DITË NË FSHATIN E PESHKATARËVE

dellenje Vlore

ATY KU VJOSA, DETI, PYLLI DHE LAGUNA, PËRQAFOHEN NË HARMONI…  Nëse themi Vlora, për të gjithë ju ajo fillon përtej Urës së Vjosës, o më mirë, fillonte atje, sepse me...

error: Content is protected !!