Blog

Alket Islami kush Fluturon Dashuron

September 10, 2013|  Article By : 

S’E MBAJA DOT PER VETE SHQIPERINE NGA AJRI Ai është njeriu që i dhuroi shqiptarëve një dimension të ri të Shqipërisë, duke paraqitur anën tjetër të saj, ashtu siç nuk e kishte parë asnjëherë askush. Deri para viteve ’90 ishim mësuar me pamjet e kartolinave standarte turistike, ku fjala vjen...

Read more »

DHËRMIU – RIKTHIM NË PERLËN SHQIPTARE

September 10, 2013|  Article By : 

Kam parë shumë plazhe të bukura të vendit tonë, por me Dhërmiun nuk do të krahasoja asnjë, ai është parajsa e plazheve tona. Atje është vendi ku malet, qielli, dielli bashkohen me ujin e kaltër të detit Jon, për të krijuar një nga perlat e turizmit Shqiptar. Të pushosh në...

Read more »

VUNOI I LASHTË – ATJE KU PARAJSA GJEN PARAJSËN

September 10, 2013|  Article By : 

UDHËTIM NË VUNO, NË NJË PREJ FSHATRAVE BREGDETARË TË JUGUT NGA MË TË RRALLËT NË SHQIPËRI   Arjan Konomi E shkuara e lavdishme dhe e tashmja ku ndihet rreziku i braktisjes. Fshati ku qëndruan Lord Bajroni dhe piktori Eduard Lear, që u mrekulluan me ndërtimin dhe afresket e kishave. Vendlindja...

Read more »

Shqiperia, nese e zbulon eshte nje SUPRIZE!

September 10, 2013|  Article By : 

Nga Brunilda Licaj “Shqipëria nga pikëpamja turistike, përfaqëson rajonin më interesant të Evropës. Ky konstatim  nuk bazohet në shkëlqimin e pallateve apo luksin e hoteleve, por sepse vendos njeriun përballë natyrës ”.  Më pëlqeu ta nis këtë itinerar me një fragment  të shkëputur nga guida e parë turistike e territorit ...

Read more »
Vlora Real Estate, Apartamente per shitje ne Vlore, Apartament me qira ne Vlore, Agjensi Imobiliare ne Vlore Shqiperi