Tag Archives: Vunoi

VUNOI I LASHTË – ATJE KU PARAJSA GJEN PARAJSËN

Vuno Vlore

UDHËTIM NË VUNO, NË NJË PREJ FSHATRAVE BREGDETARË TË JUGUT NGA MË TË RRALLËT NË SHQIPËRI   Arjan Konomi E shkuara e lavdishme dhe e tashmja ku ndihet rreziku i braktisjes....

error: Content is protected !!