Rreth nesh

Vlora Real Estate eshte pjes e Irea Property agjensia me e madhe imobiliare ne jug te shqiperis  me qender ne Vlore dhe shtrirje aktiviteti ne Rivieren Shqiptare.

Me nje eksperience 6 vjecare ne tregun e pronave te patundshme ajo u ka sherbyer qindrave klientve dhe ka marketuar pronat Shqiptare ne tregun Nderkombtar te Real Estate.

Irea Property përfaqëson investitoret në procesin e blerjes, shitjes, dhënies me qira dhe menaxhimin e pronave në Rivieren Shqiptare.

Objektivi ynë kryesor është maksimizimi i kthimit mbi investimin (ROI) përmes investimeve të pasurive të patundshme në zonat që janë duke përjetuar rritje dhe zhvillimin afat-gjatë te ekonomise.

Ne jemi nje grup profesionistesh me eksperience ne marketin e pasurive te patundshme dhe njohesit me te mire te ketij tregu ne Rivieren Shqiptare.

Ne ju ndihmojme te gjeni pronen e endrrave tuaja ne bregdetin e bukur te Shqiperise.

Irea Property ofron sherbime te shumta ne tregun Real Estate si Shitje Blerje dhenie –marrje me qera.Manaxhim pronash konsulence financiare dhe juridke.

Gjithashtu Irea Property ka menduar dhe per ata qe deshirojne te pushojne ne Shqiperi duke ofruar nje game te gjere akomodimesh si: Apartamente,Hotele etj.Nese vini ne Shqiperi dhe kerkoni te qendroni ne nje apartament per kohe te shkurter Irea Property e ka zgjithjen nepermjet sistemit te saj Short Rental ajo ofron Apartamente komode ne qytetet kryesore te Shqiperise per periudha qeraje afatshkurtra.

Irea Property

 Apartamente per shitje ne Vlore            Apartamente me qera ne Vlore            Pushime ne Vlore

Blv Vlore-Skel kulla Aleksandria kati i II
+355 692125229
info@ireaproperty.com
www.ireaproperty.com
Skype:IreaProperty

Bookmark and Share
Vlora Real Estate, Apartamente per shitje ne Vlore, Apartament me qira ne Vlore, Agjensi Imobiliare ne Vlore Shqiperi